Sdružování objednávek

Výhodou sdružování objednávek je, že ušetříte za poštovné, respektive si poštovné rozdělíte mezi sebou, podle toho kolik se vás přidružilo.

Jak to vlastně funguje?

  • Ten kdo si první objedná, tak pošle své číslo objednávky ostatním, kteří se chtějí přidružit. Číslo objednávky je ve tvaru vaše ID / měsíc / rok / číslo počtu objednávky, které jste v daném měsíci udělali vzor: 13919/02/2017/1. 
  • Číslo objednávky uvidíte při dokončení objednávky. 
  • Číslo objednávky najdete i ve vašem e-mailu.
  • Ten kdo si první objedná, tak k němu dojde celá zásilka přidružených objednávek. Pokud jste zadali platbu dobírkou, tak za všechny budete platit zboží, které k vám dorazí.
  • Pokud si všichni dají platbu bankovním účtem, tak nebudete platit nic, jen Vám každý zaplatí poštovné. 
  • Pošta je započtena pouze tomu prvnímu objednávajícímu a ten rozpočte poštovné mezi ostatní. Např. bude vás 5 a objednávky budou platbou na dobírku, tak Vám každý dá 38 Kč. 
  • Pokud jste si zadali platbu přes účet, tak nezapomínejte, že do poznámek v bankovnictví dáváte, ale VAŠE číslo objednávky a číslo, které vám pošle kolega (yně) slouží pouze k přidružení objednávek, nikoliv k platbě. Pokud by jste do poznámek v bankovnictví vložili číslo, které vám poslala kolegyně, tak by jste zaplatili objednávku jí, nikoliv tu svou. 
  • Pokud první objednávající zadá platbu dobírkou, tak všichni ostatní musí také zadat platbu dobírkou.
  • Pokud první objednávající zadá platbu přes bankovní účet, tak všichni ostatní musí také zadat platbu přes bankovní účet.
  • Od pozice Manager+ máte poštovné zcela zdarma a nelze provést sdružování zásilek.
  • u pozice Manager+ poštovné zdarma platí pouze při minimální jednorázové objednávce 50 bodů.

 

Jak přidružit objednávku a ručně ukončit?

První objednávající musí potvrdit, že se k němu mohou ostatní přidružit.

 

Kdo se přidružuje musí dát u dodání sdružená objednávka a dopsat číslo, které mu poslala kolegyně.

Přidružovat se můžete po dobu 48 hodin. Pokud, ale budete vědět, že už se nikdo k vám nepřidruží můžete si přidružování ručně odpojit.

ÚČET - OBJEDNÁVKY - OZNAČIT OBJEDNÁVKU - AKCE - UKONČIT PŘIDRUŽOVÁNÍ OBJEDNÁVEK